Nu e usor sa renunti la junk food, dar nici imposibil. Invata sa iti educi gustul si placerile culinare, astfel incat dieta sanatoasa sa para o optiune naturala si nu o obligatie.
miercuri, 20 noiembrie 2013
Pepene galben
Pepenele galben seamana cu un dovleac mai mic iar pulpa fructului este aromata, suava si poate avea culoarea galben, verde deschis, roz sau culori intermediare. Pepenele galben se consuma ca atare sau poate face obiectul unei salate parfumate. Puteti sa-l serviti ca aperitiv, daca veti imbraca feliile de pepene galben in prosciutto crudo sau ca starter, daca alegeti sa pregatiti o supa de pepene galben. Daca doriti sa experimentati in bucatarie, sa vedeti ce puteti face din pepenele galben, va recomand: o prajitura de pepene galben, inghetata sau chiar un tort din pepene galben.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu